Skip to content

Wandelen in een tempo dat bij je past

Wat doe je tijdens een coachwandeling?

Uiteraard gaan we wandelen in een tempo dat bij je past. Weg uit de omgeving waar je vast zit, of waar je probleem zich voordoet. Ik breng je gericht in contact met de natuur. We vullen de tijd met luisteren, vragen, stil zijn of, soms gewoon stil staan. Tijdens het wandelen vertel ik iets over de natuur, doen we een oefening of geef ik een opdracht. Zo ontdekken we metaforen, en kunnen we jouw situatie op een andere manier bekijken en onderzoeken.

Een coachtraject bestaat meestal uit 4 tot 5 wandelingen.

In de eerste wandeling proberen we je vraag en je behoeften helder te krijgen. We maken dan ook een plan voor het vervolg. In de daarop volgende wandelingen gaan we daar stapsgewijs mee aan de slag.Het resultaat is dat je aan het eind van het traject het antwoord weet op je vraag, en dat je weet hoe je er mee om wilt gaan. Misschien is je probleem al opgelost, anders heb je in elk geval een duidelijk plan van aanpak.

Een coachwandeling kost €125 en duurt ongeveer 1,5 uur.

We wandelen een uur, hebben een korte nabespreking en plannen de volgende afspraak. Je weet dan wat je gaat doen tot onze volgende wandeling. Vaak geef ik ook nog een opdracht mee. Tussendoor hebben we nog mailcontact